לןגן

עוגת לב בטעם אננס עם שוקולד ציפס בציפוי אגוזי מלך וקישוט באבקת סוכר

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 24/09/2020 | 11:29
עוגת לב בטעם אננס עם שוקולד ציפס בציפוי אגוזי מלך וקישוט באבקת סוכר

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים תבנית

  2. השתמשתי בתבנית לב מקרטון

  3. אז אין צורך בשימון

  4. בתבנית אחרת משמנים

  5. יוצקים את הבלילה

  6. לתבנית

  7. מפזרים אגוזי מלך קצוצים

  8. 180 מעלות

  9. כחצי שעה

  10. כשמצטננת

  11. מקשטים באבקת סוכר

  12. למי שיש שבלונת קישוט

  13. אם אין בוזקים

  14. עם מסננת