עוגת לב בטעם אננס עם שוקולד ציפס בציפוי אגוזי מלך וקישוט באבקת סוכר
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 24/09/2020 | 11:29
תקציר המתכון:
טעים
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 ביצה
-
2 כוסות קמח
-
1 אבקת אפיה
-
1 סוכר וניל
-
כוס סוכר
-
חופן שוקולד ציפס מקומחים
-
כוס מיץ בטעם אננס
-
3/4 כוס שמן
-
מקציפים ביצה וסוכר
-
מוסיפים את
-
השמן והמיץ
-
לאחר דקה
-
מוסיפים
-
קמח.סוכר וניל ואפיה
-
מטמיעים את הקמח
-
ומוסיפים את השוקולד ציפס
-
מערבבים היטב
אופן הכנה
-
לוקחים תבנית
-
השתמשתי בתבנית לב מקרטון
-
אז אין צורך בשימון
-
בתבנית אחרת משמנים
-
יוצקים את הבלילה
-
לתבנית
-
מפזרים אגוזי מלך קצוצים
-
180 מעלות
-
כחצי שעה
-
כשמצטננת
-
מקשטים באבקת סוכר
-
למי שיש שבלונת קישוט
-
אם אין בוזקים
-
עם מסננת