לןגן

פרוסות בשר עם סלרי פלפלים ירוקים ועגבניות בניחוח שמיר

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 24/09/2020 | 11:18
פרוסות בשר עם סלרי פלפלים ירוקים ועגבניות בניחוח שמיר

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת עם כף שמן

  2. צורבים את פרוסות בשר

  3. משני הצדדים ומוצאים לצלחת

  4. ××××××

  5. מחממים סיר

  6. עם 2 כפות שמן

  7. מוסיפים את העגבניות

  8. מאדים כ5 דקות

  9. מועכים את העגבניות

  10. עם מועך פירה

  11. מתבלים ב....

  12. חצי כף מלח

  13. כף גדושה פפריקה מתוקה

  14. רבע כף פלפל שחור

  15. רבע כף כמון

  16. מוסיפים

  17. 2 כוסות מים

  18. ואת הסלרי והשום

  19. מערבבים

  20. מבשלים כ10 דקות

  21. מוסיפים את הפלפלים

  22. מבשלים 5 דקות נוספות

  23. מסדרים את פרוסות הבשר

  24. מרטיבים אותם מהרוטב בכף

  25. מעל מפזרים את השמיר

  26. מנערים קלות את הסיר

  27. מצד לצד

  28. מכסים ומבשלים

  29. כ40/50 דקות