לןגן

פאד תאי עם טופו

מאת: Nurit Bendavid, פורסם: 24/09/2020 | 10:59

תקציר המתכון: מוקפץ איטריות, ירקות וטופו

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

רוטב

אופן הכנה

  1. לערבב קמח עדשים , מלח ואבקת שום ולהוסיף את הטופו ולערבב היטב. לטגן ב- 3 כפות שמן זית עד הזהבה. לשמור בצד.

  2. בווקאו סיר גדול שטוח , 3 כפות שמן קנולה להקפיץ גזר, פלפלים מספר דקות, להוסיף כרוב . להקפיץ עוד 1-2 דקות. להוסיף את האיטריות והרוטב . להקפיץ דקה ולהוסיף את הטופו. להקפיץ עוד 2-3 דקות שהכל יהיה מכוסה ברוטב.

  3. לפני ההגשה לפזר נבטים ושברי בטנים ולהגיש עם פלחי לימון