תקציר המתכון: מוקפץ איטריות, ירקות וטופו
קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לערבב קמח עדשים , מלח ואבקת שום ולהוסיף את הטופו ולערבב היטב. לטגן ב- 3 כפות שמן זית עד הזהבה. לשמור בצד.
בווקאו סיר גדול שטוח , 3 כפות שמן קנולה להקפיץ גזר, פלפלים מספר דקות, להוסיף כרוב . להקפיץ עוד 1-2 דקות. להוסיף את האיטריות והרוטב . להקפיץ דקה ולהוסיף את הטופו. להקפיץ עוד 2-3 דקות שהכל יהיה מכוסה ברוטב.
לפני ההגשה לפזר נבטים ושברי בטנים ולהגיש עם פלחי לימון