דג אמנון ממולא בכוסברה ולימון
מאת: מירי צדוק, פורסם: 24/09/2020 | 09:36
תקציר המתכון:
טעים וקל הכנה
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 דגי מושט נקיים ושטופים
-
חב' כוסברה
-
ראש שום
-
2-3 לימונים
-
פלפל שחור גרוס
-
מלח גס
-
שמן זית
-
לשטוף את הדגי מושט,
-
להניח בתבנית
-
בקערה נפרדת לקצוץ את חב' הכוסברה,
-
פרוסות הלימון
-
ופרוסות של שיני שום
-
לערבב הכול ביחד ולמלות בבטן הדג
-
את הנותר לפזר על הדגים,
-
לםזר מלח גס, פלפל שחור גרוס,
-
ושמן זית
-
אפשר לפזר עגבניות שרי.
-
לאפות בתנור בחום של 180 מעלות.
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-