דג אמנון ממולא בכוסברה ולימון 
			 
		
		
			מאת: מירי צדוק, פורסם: 24/09/2020 | 09:36
		
			
					
				תקציר המתכון: 
				טעים וקל הכנה 
			
		
		
			קטגוריה: דגים,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר פרווה,
			דרגת קושי: קל
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						2  דגי מושט נקיים ושטופים
					
 
					- 
						חב'  כוסברה
					
 
					- 
						ראש  שום
					
 
					- 
						2-3  לימונים
					
 
					- 
						פלפל  שחור גרוס
					
 
					- 
						מלח  גס
					
 
					- 
						שמן  זית
					
 
					- 
						לשטוף  את הדגי מושט,
					
 
					- 
						להניח  בתבנית
					
 
					- 
						בקערה  נפרדת לקצוץ את חב' הכוסברה,
					
 
					- 
						פרוסות  הלימון
					
 
					- 
						ופרוסות  של שיני שום
					
 
					- 
						לערבב  הכול ביחד ולמלות בבטן הדג
					
 
					- 
						את  הנותר לפזר על הדגים,
					
 
					- 
						לםזר  מלח גס, פלפל שחור גרוס,
					
 
					- 
						ושמן  זית
					
 
					- 
						אפשר  לפזר עגבניות שרי. 
					
 
					- 
						לאפות  בתנור בחום של 180 מעלות. 
					
 
					- 
						בהצלחה  🌹🌹
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				-