פאי פיסטוק
מאת: מירי צדוק, פורסם: 24/09/2020 | 09:30
תקציר המתכון:
כשבא לכם להתפנק
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בצק
-
150 גר' מחמאה
-
2 כוסות קמח
-
חצי כוס שקדים טחונים
-
10 כפות אבקת סוכר
-
קורט מלח
-
1 ביצה
-
ללוש את הבצק היטב לקמח את משטח העבודה, לדדד ולגלגל את הבצק על המערוך ולפתוח על תבנית הפאי לסדר את השוליים, ולהוציא את הבצק המיותר,
-
אני מכסה את הפאי עם ניר אפיה ומניחה על הניר גרגירי חומוס כדי שיהיה משקולת על הבצק,
-
לאחר 10 דק' של אפיה מסירה את ניר האפיה והחומוס,
-
לאפות בחום של 180 מעלות
-
קרם שוקולד לבן
-
חצי כוס קצפת צמחית
-
80 גר' שוקולד לבן פרווה
-
להמיס במיקרוגל במשףך 2 דק' לערבב לצקת על הפאי האפוי,
-
ולהקפיא כשעה לאחר מכן
-
1 כוס קצפת צמחית עם 2 כפיות מחית פיסטוק לערבב היטב ולצקת על הקרם הקודם ושוב להקפיא עד להגשה
-
אפשר לקשט בשברי פיסטוק.
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-