אסדו/פרוסות בשר/ עם בצלי שאלוט וערמונים
מאת: מירי צדוק, פורסם: 24/09/2020 | 01:19
תקציר המתכון:
אחד הדברים
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
פרוסות בשר בקר או גוש בשר או קוביות בשר מתאים גם לאסדו.
-
בצלי שאלוט
-
1-2 חב' ערמונים
-
2 גבעולי סלרי
-
2 גזרים
-
בסיר גדול מטגנים בצלי שאלוט עם 1/4 כוס שמן, עד שמזהיבים.
-
להוסיף לסיר את גבעולי הסלרי, והגזרים כשהם חתוכים לחתיכות גסות,
-
לבשל את הציר כ20 דק',
-
להוסיף את הבשר,
-
2 כפות גדושות סילאן,
-
1 כף דבש
-
1/2 כוס יין אדום חצי יבש
-
מעט מלח,
-
לבשל כרבע שעה ללא מכסה כדי שהאלכוהול יתנדף,
-
לאחר מכן לכסות את הסיר ולבשל כשעתיים על אש נמוכה.
-
בהצלחה🌹🌹.
אופן הכנה
-