קרואסונים 🔥🔥
מאת: מירי צדוק, פורסם: 24/09/2020 | 00:52
תקציר המתכון:
נמס בפה
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 ק"ג קמח
-
2 כפות שמרים
-
3 ביצים
-
1 כוס שמן
-
1 כוס סוכר
-
2 וחצי כוסות מים פושרים
-
אופן ההכנה
-
ללוש היטב את הבצק להתפיח במשך חצי שעה,
-
שוב ללוש ולהתפיח שוב כחצי שעה,
-
לאחר מכן לחלק את הבצק ל 4 כדורים,
-
לרדד למרוח מחמאה, לקפל ושוב להתפיח כחצי שעה,
-
לאחר ההתפחה לחלק את הבצק ל8 כדורים כול כדור לרדד לצורת עיגול ולחלק לשמיניות,
-
לגלגל בצורת קרואסון
-
להניח בתבנית ולהתפיח מעט.
-
למרוח מעל הקרואסונים ביצה,
-
ולאפות בחום 180 מעלות
-
לאחר האפיה
-
לטבול בסירופ.
-
סירופ
-
3 כוסות סוכר
-
2 כוסות מים
-
מיץ מחצי לימון
-
להרתיח ולבשל כ 7 דק'
-
לטבול את הקרואסונים בסירופ.
-
בהצלחה 🌹🌹
אופן הכנה
-