כרעיים עם אננס ברוטב ברביקיו, בצל ירוק ופלפל חריף
מאת: מירי צדוק, פורסם: 24/09/2020 | 00:39
תקציר המתכון:
אחד הטעמים המעניינים
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
4 כרעיים
-
פלפל שחור גרוס
-
מלח
-
1 כף שמן
-
פרוסות אננס משימורים
-
1/2 כוס רוטב ברביקיו
-
1 פלפל חריף פרוס דק
-
2 גבעולי בצל ירוק
אופן הכנה
-
לחמם סיר עם כף שמן בלהבה בינונית, בנתיים לפזר מעל החלקי עוף פלפל שחור גרוס ומעט מלח, כשהשמן חם להניח את חלקי העוף בסיר, לטגן את העוף משני צידיו עד למעט הזהבה. בסיום, הוציאו את חלקי העוף אל צלחת נקייה.
-
בעוד העוף מתבשל, סננו את הנוזלים מקופסת האננס ושימרו אותם בקערה קטנה.
-
לאחר מכן להוציא את העוף מהסיר, הנמיכו את הלהבה לנמוכה וצקו את מיץ האננס שסיננתם לסיר,
-
הוסיפו גם את 1/2 כוס רוטב ברביקיו וערבבו עד שהרוטב מסמיך.
-
הדליקו את על מצב גריל
-
סדרו את חלקי העוף בתבנית סדרו בצורה יפה את פרוסות האננס, וצקו מעל את הרוטב של מי האננס והברביקיו,
-
הכניסו לתנור עד לצבע מקורמל הוציאו חיתכו מעל את גבעולי הבצל ירוק, ופרוסות הפלפל החריף.
-
אחד הטעמים המעניינים והטעימים ביותר.
-
בהצלחה🌹🌹
אופן הכנה
-