שקשוקה של תפו"א עגבניות גמבות וגבינה צהובה
מאת: מירי צדוק, פורסם: 24/09/2020 | 00:19
תקציר המתכון:
טעים במיוחד
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*שקשוקה תפו"א עגבניות גמבות וגבינה צהובה/מירי צדוק*
-
לשמן סיר רחב לפרוס פרוסות תפו"א בכמות הרצויה לטגן מעט, לאחר מכן להוסיף כמות רצויה של עגבניות שטחנו בבלנדר או פרוסות עגבניה נוסיף רצועות גמבה, פרוסות של 5-6 שיני שום
-
תיבול פפריקה מתוקה
-
מלח
-
תבלין צילי יבש
-
פלפל שחור גרוס
-
לכסות את הסיר ולתת לזה להתבשל עד ש תפו"א רכים
-
ואז מוסיפים ביצים הכמות הרצויה לפזר עוד מעט מלח וכמובן מעל אפשר לפזר גבינה צהובה, ואפשר גם בולגרית
-
בהצלחה 🔥🔥
אופן הכנה
-