לןגן

פסטל בשר מטמטם

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 23/09/2020 | 23:05
פסטל בשר מטמטם

תקציר המתכון: מתכון שמן ומפנק שעושה טוב בלב ❤️

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ בצל דק דק

  2. לטגן על אש נמוכה את הבשר הטחון עם הבצל הקצוץ ולפורר עם מזלג את הבשר בסיר שלא יהיה גוש

  3. אחרי שמטוגן היטב, להוסיף את השום הכתוש והתבלינים

  4. אחרי ערבוב של 3 דק - להוסיף לטיגון גם את הפטרוזיליה הקצוצה ולכבות את הגז

  5. לחכות שיתקרר ואז למלא את דפי הפילו.

  6. לטגן בשמן עמוק ולטרוף כשחם 💥💥💥