לןגן

עוף צהוב עם תפוחי אדמה וכוסברה

מאת: נינט אביטן, פורסם: 23/09/2020 | 21:31
עוף צהוב עם תפוחי אדמה וכוסברה

תקציר המתכון: עוף עם כוסברה ממולץ להגיש בצד אורז לבן

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לשים את העוף עם מים וקצת חומץ להשרות לשעה לפחות, לאחר מכן לשטוף את העוף ולייבש עם מגבת

  2. לקחת סיר רחב ( סוטז') לשים מעט שמן זית ולטגן את העוף משני צדדיו, להוסיף את הבצל עד שמשחים

  3. מוסיפים את השום והסלרי, פלפל שחור, כורכום ואבקת מרק עוף, מים ואת תפוחי האדמה מפזרים בכל הסיר,

  4. מנמיכים את להבת הגז סוגרים עם מכסה ונותנים להתבשל , חצי שעה בישול מפזרים למעלה את הכוסברה הקצוצה וממשיכים לבשל עד שהכל מוכן. אם חסר מים מוסיפים