לןגן

מרק אפונה ועדשים

מאת: מרים טויזר, פורסם: 21/09/2020 | 19:52
מרק אפונה ועדשים

תקציר המתכון: מרק אפונה עשיר ומזין... מושלם ליום חורף... עם חתיכות תפו"א שנימוחים בפה... טעים פצצות...

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל עם מעט שמן על אש בינונית בסיר לחץ, להוסיף שום ולטגן מעט

  2. להוסיף מים בכמות הרצויה לפחות חצי סיר, להכניס עדשים, אפונה, ותפו"א

  3. להוסיף תבלינים, לסגור מכסה ולבשל כ-שעה

  4. כשמוכן לפתוח את הסיר ולתקן טעמים

  5. אפשר להסמיך את המרק ע"י הנחתו על אש נמוכה בלי מכסה