תקציר המתכון: קערות לחם לכל סוגי המרקים... כמה דקות עבודה... ותוצאה מושלמת... הכי חשוב אחרי הארוחה לא צריך לשטוף כלים...
קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
ללוש במיקסר כ-7 דקות את כל המרכיבים עד לבצק אחיד
לשמן את הקערה ואת הבצק ולהתפיח כשעה
לקמח מעט את משטח העבודה, לחלק את הבצק ל-10 כדורים
להשאיר טיפה בצק לעיגולים קטנים מעל הלחמנייה שישמשו כמכסה, להדביק אותם ע"י מעט מים במרכז הלחמנייה
להניח בתבנית עם נייר אפייה שמקומח מעט,להתפיח כ-15 דקות
לחמם תנור ל-250, שבתחתית התנור להניח תבנית עם מים לצורך אדים
להכניס את התבנית ל-5 דקות, ולאחר מכן להנמיך את התנור לחום 200 מעלות עד להשכמת הקערות
לצנן,ולנסר צורת מכסה, להוציא את מילוי הקערה, ולשפוך מרק לבחירה