לןגן

קעריות לחם למרק

מאת: מרים טויזר, פורסם: 21/09/2020 | 18:54
קעריות לחם למרק

תקציר המתכון: קערות לחם לכל סוגי המרקים... כמה דקות עבודה... ותוצאה מושלמת... הכי חשוב אחרי הארוחה לא צריך לשטוף כלים...

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש במיקסר כ-7 דקות את כל המרכיבים עד לבצק אחיד

  2. לשמן את הקערה ואת הבצק ולהתפיח כשעה

  3. לקמח מעט את משטח העבודה, לחלק את הבצק ל-10 כדורים

  4. להשאיר טיפה בצק לעיגולים קטנים מעל הלחמנייה שישמשו כמכסה, להדביק אותם ע"י מעט מים במרכז הלחמנייה

  5. להניח בתבנית עם נייר אפייה שמקומח מעט,להתפיח כ-15 דקות

  6. לחמם תנור ל-250, שבתחתית התנור להניח תבנית עם מים לצורך אדים

  7. להכניס את התבנית ל-5 דקות, ולאחר מכן להנמיך את התנור לחום 200 מעלות עד להשכמת הקערות

  8. לצנן,ולנסר צורת מכסה, להוציא את מילוי הקערה, ולשפוך מרק לבחירה