לןגן

חלה ממולאת בשר

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 20/09/2020 | 21:23
חלה ממולאת בשר

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אחרי התפחה ראשונה של הבצק מחלקים לכדורים על פי כמות רצועות שרוצים בחלה.

  2. יוצרים נחש, וכל נחש מרדדים, מניחים במרכז את הבשר וסוגרים כל רצועה עם צביטות קלות של הבצק.

  3. קולעים, מתפיחים כ15 דקות, מורחים בביצה ואופים ב180 מעלות 20-30 דקות.