לןגן

מחשי

מאת: יפה כהן, פורסם: 19/09/2020 | 21:57
מחשי

תקציר המתכון: קציצות טעימות ליד הקוסקוס או בסנדויץ..

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את החזה עוף בתוך סיר עם מים

  2. להוציא ולקרר ולגרד בפומפייה חשוב

  3. לא בצורה אחרת

  4. לגרד גם את הבצל והתפוח אדמה

  5. ליקצוץ את כל הירק

  6. ליסחוט את הלחם ולפורר לתוך התערובת

  7. ולהוסיף את התבלינים והבצים

  8. ולערבב טוב ולהניח עשרים דקות

  9. עד חצי שעה להכין את הקציצות

  10. וליטבול בביצה ולטגן בשמן חם לא תפסיקו לנשנש...