לןגן

קדאיף עם קצפת ופירות יער

מאת: שרה יוסף, פורסם: 19/09/2020 | 16:23
קדאיף עם קצפת ופירות יער

תקציר המתכון: קרנצ'י

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה אבקת סוכר ,חמאה מומסת ולהוסיף שערות קדאיף שצריך להפריד ולחתוך אותם ולערבב היטב

  2. לקחת קצת ולהדק בתבניות מאפינס

  3. לאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע חום

  4. לחלץ מהתבניות ולתת להתקרר

  5. להכין קצפת ,להכניס לשקית זילוף ולזלף ולהשאיר באמצע ריק להכניס למקרר לחצי שעה בערך

  6. להכין את רוטב הפירות

  7. לבשל על הגז כמה דקות עד שהסוכר ימס

  8. לקשר לפני ההגשה

  9. בהצלחה