סלט הגפרורים
מאת: לודמילה קופסטייטיס קושניר, פורסם: 19/09/2020 | 13:18
תקציר המתכון:
יפה, בריא , טעים. מומלץ בחום ומוגש באהבה ! תודה לאחותי שגילתה לי את המתכון.
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 סלק טרי ביננוי
-
1 קולורבי בינוני
-
1 גזר גדול
-
1/3 בצל סגול או 2 רבעולי בצל ירוק
-
קצת עלי כוסברה (לא חובה)
מרינדה
-
2,5 כפות סוכר לבן
-
2,5 כפות שמן זית
-
2,5 כפות שמן קנולה
-
6 כפות חומץ רגיל
-
1/2 כף חרדל דיז’ון
-
1 כפית מלח
אופן הכנה
-
1. לערבב מרכיבי מרינדה
-
2. לחתוך את כל הירקות בצורת הגפרורים כמו בתמונה
-
3. לקצוץ כוסברה
-
בתאבון!♥️