לןגן

שקדי עגל

מאת: ורד מוריוסף, פורסם: 18/09/2020 | 11:25
שקדי עגל

תקציר המתכון: מתכון בהשראת שלומי ודניאל מהמטבח המנצח

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חצי קילו שקדי עגל רבע כוס שמן 7-8 שיני שום שלמות פילפל חריף ירוק ואדום 2 כפות פפריקה מתוקה גרוסה 2 כפות פפריקה מתוקה חצי כפית פילפל שחור גרוס חצי כפית צילי חריף מעט כורכום כפית כמון אופן ההכנה להשרות את השקדים בקערה עם מים קרים וקרח להוצאת המליחות לשעה לשלוק את השקדים ל5 דקות בלבד ולשטוף טוב לחמם שמן להוסיף את השקדים לצרוב מכל הכיוונים ולהוציא להוסיף לשמן שום אחרי דקה להוסיף את הפילפלים החריפים חתוכים לטגן עוד מספר דקות להוסיף את התבלינים ולפתוח בדמן החם להוסיף את השקדים ולהוסיף מים עד לגובה השקדים לבשל עד שהרוטב מסמיך מומלץ להגיש עם כל הרוטב או עם חיטה או אורז ואפשר גם עם חלה טריה