לןגן

בשר ראש

מאת: ורד מוריוסף, פורסם: 18/09/2020 | 09:58
בשר ראש

תקציר המתכון: המאכל המסורתי של עדות המזרח בראש השנה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בשר ראש לשלוק בסיר לחץ את הבשר עם עלי דפנה ופילפל אנגלי להוציא לשטוף ולקרר לחתוך לקוביות בסיר כבד ורחב לטגן רצועות בצל מ2 בצלים גדולים כשמשחים להוסיף את הבשר לתבל הפילפל גרוס אם רוצים חריף להוסיף צילי גרוס פפריקה מתוקה כמון להוסיף מים רותחים להביא לרתיחה להנמיך לכבות לבשל בערך שעה אם רוצים אפשר להוסיף גם גרגירי חומוס מושרים מוסיפים יחד עם הבשר