תקציר המתכון: קל, טעים
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לחמם תנור למצב גריל על 230 מעלות.
בקערה לערבב את כל חומרי המשרה עד לאיחוד, להשרות בפנים את הסלומון ולעסות אותו היטב ולהניח בצד לנוח ולספוג טעמים.
בנתיים לפרוס את הירקות ולפזר עליהם מעט שמן זית, מלח גס ופלפל שחור. להעביר לתבנית אפיה ולהכניס לתנור לחצי שעה.
לאחר מכן נוציא מהתנור - נוסיף את נתחי הסלומון ונחזיר לתנור לעוד 15 דק' בדיוק (יותר מזה הסלומון יתיבש).
בודקים אם נאפה טוב ע"י סכין שמכניסים בחלק העבה של הדג, אם נכנס חלק סימן שמוכן, אם לא - נותנים לו גג עד 5 דק' ומוצאים (לא להשים מעבר כי מתייבש)