צלי כתף
מאת: איטל איטלי, פורסם: 17/09/2020 | 23:47
תקציר המתכון:
בשר כתף מס' 5
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
צלי כתף רך רךךךךךךךךךךך
-
השיטה הכי טובה שאתם רוצים זה לבקש מהקצב שיפרוס לכם לרצועות עבות וואי וואי
-
10 פרוסות ארוכות עבות של צלי מס 5 להפשיר בחוץ
-
5 עלי דפנה
-
בצל גדול חתוך לשניים
-
4 שיני שום
-
חופן סלרי קצוץ
-
2 גזרים חתוכים לחצי
-
מלח פלפל שחור שמן
אופן ההכנה
-
את פרוסות הצלי נטגן במחבת עם מעט שמן נעשה סגירה יפה משתי הצדדים כדי שהבשר לא יתייבש
-
לאחר שטיגנו את כל הפרוסות נסדר בסיר גדול יפה נשים פלפל אנגלית עלי דפנה נשטוף אותם לפני
-
מלח פלפל שחור גרוס מים רותחים גזר סלרי בצל ושום אש נמוכה שעתיים שזה מכוסה היטב
-
לאחר שעתיים נסנן את הנוזלים ונשמור את הציר
-
נשטוף את הסיר ונניח את הפרוסות חזרה נשים פטריות קטנות צרור סלרי קצוץ דק דק רק העלים
-
מלח פלפל שחור 2 שקיות של רוטב פטריות מעט צלי בקר וראס אל חנות 2 כפות סילאן מים רותחים ומבשלים עוד שעה וחצי על אש נמוכה זה פשוט מעדן
אופן הכנה
-