לןגן

עוגת אגוזים עם קצפת

מאת: שרה יוסף, פורסם: 16/09/2020 | 10:20
עוגת אגוזים עם קצפת

תקציר המתכון: מרשימה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם קורט מלח וסוכר לקבלת קצף יציב ,להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף עוד קצת ולהוסיף את השמן לאט

  2. לערבב את היבשים ולהתחיל להוסיף לסירוגין קצת יבשים וקצת מיץ תפוזים

  3. לחמם תנור 150 מעלות

  4. אפשר לשים נייר אפיה בתחתית ומסביב להוסיף את הבלילה ולהניח על תבנית התנור

  5. לאפות בערך 45 ,דקות

  6. כשמוכן לקחת כוס וחצי מים עם כף אבקת נס ולהרטיב את העוגה

  7. לתת לעוגה להתקרר

  8. להכין את הקצפת ולקשט

  9. השתמשתי בתבנית 26

  10. אם רוצים גבוהה יותר אפשר תבנית 24