לןגן

תבשיל קציצות,אפונה וארטישוק ברוטב לימוני ♥️

מאת: אריאלה גולדמן, פורסם: 16/09/2020 | 10:06
תבשיל קציצות,אפונה וארטישוק ברוטב לימוני ♥️

תקציר המתכון: תענוג ♡♡♡

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

- נערבב יחד

אופן הכנה

  1. תבשיל קציצות , אפונה וארטישוק ברוטב לימוני ♥️ / אריאלה ☆ לקציצות - - נערבב יחד : חצי קג בשר צלעות טרי טחון עם השומן שלו בצל קצוץ דק חופן נדיב פטרוזיליה/ או עלי סלרי קצוצים דק 2 שיני שום כתושות שליש כוס פירורי לחם 1 ביצה רבע כוס מי סודה תוססים מלח,פלפל שחור גרוס - נכין קציצות עגולות ,מעט פחוסות ונטגן רק עד הזהבה עדינה מכל צד .( אין צורך להשחים,הן נכנסות לבישול ) ☆ לתבשיל- - נחמם רבע כוס שמן עם 2 כפיות כורכום ונזהיב - 2 בצלים גדולים פרוסים לטבעות דקיקות 1 חבילה תחתיות ארטישוק סנפרוסט חתוכות לקוביות חופן נדיב אפונה סנפרוסט נתבל במלח ופלפל . - נוסיף 1 וחצי כוסות מים.נביא לרתיחה,ננמיך להבה ונבשל 20 דקות. - נסדר את הקציצות בין חתיכות הארטישוק .נמזוג מעל מיץ טרי סחוט מ 2 לימונים , נתבל בפלפל צ'ילי גרוס וננער קלות את הסיר,נכסה ונבשל 25 דקות . נגיש עם אורז לבן שבת שלום ♥️