לןגן

תפוחי אדמה מעוכים ♥️

מאת: אריאלה גולדמן, פורסם: 16/09/2020 | 10:01
תפוחי אדמה מעוכים ♥️

תקציר המתכון: טעיםםםםם ♡♡♡

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תענוגגגג ♡♡♡ תפוחי אדמה מעוכים ♥️ / אריאלה ▪︎ תפוחי אדמה קטנים זן אדום בקליפתם. - לבשל במים רותחים עם כפית מלח 35 דקות או עד ריכוך מושלם. לסנן היטב מנוזלים. - לחמם תנור מראש לחום גבוה 230 מעלות תוכנית אפייה רגילה - לסדר את תפוחי האדמה בתבנית עם נייר אפייה. למעוך את תפוחי האדמה עם תחתית רחבה של ספל שישתטחו אך לא יתפרקו. - להזליף שמן זית בנדיבות - לתבל בפלפל שחור גרוס,מלח גס,מעט צ'ילי גרוס - לעטר בעלי רוזמרין טרי - לאפות עד הזהבה מושלמת