לןגן

מאפה בשר

מאת: מילנה סדאייב, פורסם: 16/09/2020 | 01:14
מאפה בשר

תקציר המתכון: בצק ממולא בשר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. לבצק: מוסיפים את כל המרכיבים זה אחר זה לשים טוב ורק אחר כך מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש טוב.

  2. שמים בצק למנוחה של חצי שעה מכסים במגבת

  3. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים כל חלק מרדדים ומורחים בשמן ושמים את העלה הבא מעל ככה עד שמרדדים את כל העלים.

  4. מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות , מרדדים כל פרוסת בצק.

  5. המילוי: את הבשר אני חותכת לקוביות ממש קטנות (אפשר גם לטחון ).

  6. קוצצים את הבצל מוסיפים לתערובת של הבשר ומתבלים מלח,פלפל,וכמון לפי הטעם וממלאים את הבצק עושים כל צורה שאוהבים (עשיתי משולשים)

  7. מורחים ביצה טרופה מעל סומסום וקצח מפזרים מעל וישר לתנור שחומם 180 עד להשחמה .

  8. בתאבון🥰