לןגן

מעורב ירושלמי

מאת: חן ישר רגיניאנו, פורסם: 15/09/2020 | 16:02
מעורב ירושלמי

תקציר המתכון: מעורב ירושלמי לצד טורטייה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. להגשה: טחינה סלט ירקות פיתה טורטייה אופן ההכנה: קוצצים את הבצלים לחצי ירח והצילי ומטגנים עד להזהבה מלאה מוסיפים למחבת את חזה עוף, לבבות מי שרוצה יכול להוסיף כבדים ולבבות. מתבלים עם כמון, פפריקה, כורכום, מלח ופלפל שחור. מזלפים עוד קצת שמן זית. ניתן להוסיף כף עמבה לתערובת.