לןגן

אסאדו פטריות ערמונים וארטישוק ירושלמי

מאת: חן ישר רגיניאנו, פורסם: 14/09/2020 | 17:28
אסאדו פטריות ערמונים  וארטישוק ירושלמי

תקציר המתכון: אסאדו

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור מראש ל160 מעלות בתחתית הסיר שמים שמן זית ומסדרים את הירקות שלנו אחכ שמים את האסאדו ברוסטר שופכים עליו את המרינדה שנשארה מהשרייה אם צריך מוסיפים מעל שמן זית וסילאן 2 כוסות מים מוסיפים לסיר עם הפפריקה מעל מפזרים תתבלינים לוקחים נייר אפייה מקמטים אותו מרטיבים ובעזרתו מכסים הכל סוגרים עם מכסה ולתנור (160 מעלות) למשך 3 וחצי 4 שעות, או עד שהבשר התרכך ונהיה נימוח וכל הירקות מבושלים לחלוטין. אם בתום זמן האפייה הבשר עדיין לא רך, סוגרים שוב את הסיר ואופים שעה נוספת,בסוף הוא יתרכך. אחרי שהבשר רך, מסירים את הכיסוי בזהירות, מכוונים את התנור ל-200 מעלות. מחזירים את הסיר לעוד 15-20 דקות ללא כיסוי או עד שהכל זהוב ויפה מלמעלה וחלק מהנוזלים התאדו.

  2. בהצלחה