לןגן

אסאדו

מאת: חן ישר רגיניאנו, פורסם: 14/09/2020 | 17:24
אסאדו

תקציר המתכון: אסאדו בתנור המנה המושלמת

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות קו עליון קו תחתון לוקחים סיר רוסטר שמיועד להיכנס לתנור שמים בתחתית פטרוזיליה שמים את האסאדו בסיר ומצפים את נתחי האסאדו בצימיצורי באריסה בשמן זית מכל הכיוונים חותכים 2 בטטות 1 בצל סגול מניחים בסיר ומפזרים את הערמונים וראש של שום שמים את הפטריות ומתבלים במלח גס פלפל ו2 כוסות מים מעולים בכף פפריקה מתוקה בשמן מפזרים רוזמרין יבש וכוסברה יבשה ועלי טימין ומכסים עם המכסה. מכניסים לשלוש וחצי שעות או עד שהבשר נימוח. בשלב זה ניתן להגיש את הבשר או לתת לו השחמה נוספת �בתנור ב190 מעלות 10 דקות או עד שזהוב. מצרכים לצ'ימיצ'ורי חופן פטרוזיליה חופן כוסברה בצל לבן בינוני גמבה אדומה 1 פלפל צ'ילי חצי כוס חומץ רגיל חצי כוס שמן זית קורט מלח קורט פלפל שחור 3 שיני שום קצוצות או מי

  2. שלא רוצה להכין שיקנה צימיצורי מוכן מהחנות.