לןגן

ארטיק סולרו טבעוני ביתי תודה לשני רייך

מאת: nun , פורסם: 13/09/2020 | 08:26

תקציר המתכון: כיפי וזול בהרבה ממה שתמצאו בסופר

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טוחנים את המנגו למחית חלקה.

  2. מקציפים את השמנת המתוקה, קרם הקוקוס הקר ואת הווניל עד לתערובת חלקה ללא גושים.

  3. מוסיפים את מחית המנגו ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה וכתומה.

  4. להוסיף את הפטל הטרי או הקפוא, בכמות שאוהבים, אפשר גם בלי.

  5. מעבירים לתבניות ארטיק או לקופסא ומקפיאים למשך 5 שעות