תקציר המתכון: קצ'לקה הוא נתח שריר הזרוע, נתח רזה אבל עסיסי. יש לבשל אותו זמן רב ולכן הוא מתאים לתבשילי קדירה ולבישול ארוך. ככל שמבשלים את הנתח זמן רב יותר, הבשר רך יותר ועסיסי
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מטגנים את הבצל עד השחמה - כחצי שעה
מוסיפים לסיר את חלקי הבשר החתוך, גזרים פרוסים, מלח, פלפל, עלי דפנה ומים עד כיסוי הבשר
לאחר רתיחת המים, מנמיכים את האש למינימום (בכיריים חשמליות על 2) ומבשלים כשעתיים וחצי עד שלוש עד שהבשר רך והרוטב הצטמק, לטעום את הרוטב ולשפר טעמים. במהלך הבישול, אחרי כשעתיים ניתן להוסיף תפוחי אדמה פרוסים וממשיכים לבשל עד שהבשר ותפוחי האדמה רכים