לןגן

פרגיות ואננס ברוטב מתקתק

מאת: אורית לוי, פורסם: 10/09/2020 | 10:30
פרגיות ואננס ברוטב מתקתק

תקציר המתכון: חגיגי, מרשים, קל להכנה וטעים בטירוף!

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למרינדה

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב היטב את מרכיבי המרינדה.

  2. להכניס את הפרגיות ולהשרות שעתיים מינימום במקרר.

  3. בסיר רחב ושטוח (סוטאז') לטגן בשמן את הבצלים.

  4. להפריד בין הבצל הירוק והגבעול.

  5. לקצוץ את הבצל הירוק ולהוסיף לסיר לטיגון.

  6. את הגבעולים הירוקים לקצוץ ולשמור להגשה.

  7. כשהבצלים מזהיבים, להוסיף את נתחי הפרגיות ללא הרוטב ולטגן כדקה מכל צד עד שמלבינים מעט.

  8. לפזר על הפרגיות פרוסות אננס, למזוג את המרינדה שנותרה ולהרתיח.

  9. להנמיך את האש, לסגור מכסה ולבשל כ- 20 דק' עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.

  10. אם צריך להוסיף רבע כוס מים עם 2 כפות טריאקי.

  11. להגיש על מצע אורז לבן ולפזר למעלה את עלי הבצל הירוק ♥