תקציר המתכון: מנה חגיגית ומטריפה
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לטגן את הבצל עם השמן עד השחמה להוסיף את חלקי העוף ולטגן משתי צדדים עם מיכסה סגור עד הזהבה להוסיף את הטריאקי ורכז הרימונים לערבב ולהוסיף 2 כוסות מים עד להרתחה , לתבל מלח, פלפל, פפריקה, מרק בצל ,לערבב ולתת בישול עד גמר הנוזלים ואז להוסיף את הבורגול מעל ולהוסיף עוד 4 כוסות מים רתוחים לבשל כ5 דקות ולהוסיף את הערמונים והחמוציות לערבב ליסגור מיכסה ולהנמיך להבה ולבשל כ18 דקות עד גמר הנוזלים לגמרי לכבות לתת מנוחה , אפשרות לפזר גרגירי רימון משדרג ולהגיש בהצלחה אורה...