לןגן

מרק חרירה צמחוני

מאת: שרה יוסף, פורסם: 05/09/2020 | 16:20
מרק חרירה צמחוני

תקציר המתכון: קל וטעים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות בקערה עם מים רותחים את האפונה שעה בערך

  2. להשרות את העדים חצי שעה

  3. לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף את האפונה,עדשים,חומוס,ירקות לערבב להוסיף קומקום מים רותחים לתת לרתוח ולהוסיף עוד קומקום מים רותחים

  4. לתבל עם כל התבלינים רק את ההמון להוסיף בסוף הבישול

  5. לבשל שעתיים בערך עד שכל הירקות מתרכחים

  6. מוסיפים כמון ,כוס האטריות ולימון ומערבבים ומבשלים כמה דקות

  7. בתאבון