לןגן

בטטה אפויה מקורמלת

מאת: לודמילה קופסטייטיס קושניר, פורסם: 05/09/2020 | 16:09
בטטה אפויה מקורמלת

תקציר המתכון: כמו במסעדות הכי טובות. המנה מרשימה , בריאה וטעימה בטירוף

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מנקים היטב את הקליפה (עדיף עם ספוג וסבון) .

  2. חותכים לאורח .

  3. על התבנית שמן זיית, גבעולי טימין , שום ומלח גס

  4. להניח את הבטטה על הטימין והשום עם החתך כלפי מטה . לכסות את הטימין והשום עם הבטטה , אחרת טימין ושום יישרפו.

  5. להכניס לתנור שחומם מראש ל210° במצב טורבו.

  6. 35-45 דקות אפיה

  7. אם מרגישים שטורבו חזק מדי אז להעביר למצב רגיל של אפיה מלמעלה ולמטה .

  8. בתאבון♥️