לןגן

מתכון טסט

מאת: הרדי לשם, פורסם: 05/09/2020 | 12:22

תקציר המתכון: הכי טוב בטעם ,הכי קל בהכנה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בשר

תבלינים

אופן הכנה

  1. לשים את הבשר וכל התבלינים היבשים(לא משנה סדר ההכנסה)

  2. להסיף את הציר/מים קרים לאט

  3. ללוש טוב טוב - לפרק את החלבון - לפחות כ 10 דקות

  4. ליצור קציצות ואו קבבים

  5. לסדר על מגש - מופרד בניילונים

  6. להקפיא במקפיא או לתת לזה כ 3-5 שעות במקרר לפני צליה

  7. צולים על גריל פחמים (מחבת פסים) לא על אש ישירה כ 3/4 דקות מכל צד לדרגת מדיום