תקציר המתכון: הכי טוב בטעם ,הכי קל בהכנה
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לשים את הבשר וכל התבלינים היבשים(לא משנה סדר ההכנסה)
להסיף את הציר/מים קרים לאט
ללוש טוב טוב - לפרק את החלבון - לפחות כ 10 דקות
ליצור קציצות ואו קבבים
לסדר על מגש - מופרד בניילונים
להקפיא במקפיא או לתת לזה כ 3-5 שעות במקרר לפני צליה
צולים על גריל פחמים (מחבת פסים) לא על אש ישירה כ 3/4 דקות מכל צד לדרגת מדיום