סיגרים מרוקאים
מאת: Sidney Hamo, פורסם: 05/09/2020 | 00:17
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
דבק לעלים
-
כף קמח
-
חצי כוס מים
-
עלי סיגר
-
קילו בשר טחון
-
2 עלי דפנה
-
2 פלפל אנגלי
תיבול
-
ראש וחצי שום קלוף
-
1/4 אגוז מוסקט
-
1/2 כפית משייה
-
1/2 כפית פלפל לבן
-
כפית וחצי מלח
-
2 כפיות כמון
-
1 כפית זרעי כוסברה
-
כף אריסה או לפי טעם
-
שמן לטיגון
אופן הכנה
-
מרתיחים מים
-
מוסיפים את העלי דפנה והפלפל האנגלי
-
עושים כדורים מהבשר הטחון
-
ומבשלים חצי שעה
-
מסננים
-
מכניסים את הבשר יחד עם כל התבלינים למעבד מזון
-
וטוחנים הכל לעיסה אחת
-
מכינים את הסיגרים ומטגנים