לןגן

סיגרים מרוקאים

מאת: Sidney Hamo, פורסם: 05/09/2020 | 00:15

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

עלי סיגר

תיבול

דבק לעלים

אופן הכנה

  1. מרתיחים מים

  2. מוסיפים את העלי דפנה והפלפל האנגלי

  3. עושים כדורים מהבשר הטחון

  4. ומבשלים חצי שעה

  5. מסננים

  6. מכניסים את הבשר יחד עם כל התבלינים למעבד מזון

  7. וטוחנים הכל לעיסה אחת

  8. מכינים את הסיגרים ומטגנים