לןגן

שקשוקה ירוקה על בסיס ברוקולי

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 03/09/2020 | 13:39
שקשוקה ירוקה על בסיס ברוקולי

תקציר המתכון: המתכון של מיטל טרבלסי מתכנית הבישול ״אמהות מבשלות ביחד״ בכל שישי בשעה 15:00 בערוץ 24 החדש

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלוף את החציל ולפרוס אותו לעיגולים בעובי חצי ס"מ ולצלות בתנור ב 200 מעלות בטורבו למשך כ - 30 דקות

  2. בינתיים לקצוץ בצל קצוץ דק ולכתוש את שיני השום

  3. לחמם שמן זית במחבת ולטגן את הבצל והשום עד להזהבה.

  4. להוסיף את הברוקולי ולהמשיך לטגן עוד 5 דקות

  5. להוסיף את הקישואים החתוכים לקוביות

  6. להוסיף את הירוקים

  7. להוסיף חוויאג' לתבל במלח, פלפל,

  8. להוסיף מים (עד שמכסה את הכל) לערבב, לכסות ולבשל במשך 20 דקות עד שהברוקולי יתרכך.

  9. לשבור את הביצים לתוך השקשוקה

  10. לקראת סוף הבישול, להניח פרוסת חציל ליד כל ביצה, לכסות ולבשל עד שהחלבון מתבשל והחלמון נשאר מעט נוזלי.

  11. רגע לפני ההגשה לגלגל גבינת קשקבל ולנעוץ בתוך עיגול החציל בתוך הסיר, לפזר מעט כוסברה טרייה, להוריד מהאש ולהגיש בתוך הסיר.