לןגן

אושפלאו מהיר עם בשר צלעות ואורז מלא

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 30/08/2020 | 18:52
אושפלאו מהיר עם בשר צלעות ואורז מלא

קטגוריה: אורז סוגת, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל והשום לקוביות קטנות.

  2. מטגנים בסיר רחב ונמוך את הבצל והשום עד לריכוך והזהבה.

  3. מוסיפים את הגזרים ומטגנים במשך 10 דקות נוספות.

  4. מוסיפים את קוביות הצלעות וממשיכים לטגן כמה דקות.

  5. מוסיפים אורז מלא, תבלינים וגרגרי חומוס ומטגנים, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות.

  6. מוסיפים מים, מערבבים ומנמיכים את האש לאש נמוכה.

  7. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 30 דקות. משאירים את הסיר סגור ולאחר 10 דקות פותחים הופכים על צלחת הגשה ומגישים.