לןגן

מוס קפוצינו ושוקולד בטעם קפה

מאת: מירי גולני, פורסם: 29/08/2020 | 19:44
מוס קפוצינו  ושוקולד בטעם קפה

תקציר המתכון: התערובת מספיקה ל- 9 עד 10 כוסות חד פעמיות, תלוי בגודל הכוס

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מוס קפוצינו

מוס שוקולד

אופן הכנה

  1. מוס שוקולד :

  2. ממיסים במקרו את השוקולד והמים

  3. מקציפים לקצף רך (כדי שהמוס יהיה אורירי) את הקצפת עם 1 כף אינסטנט שוקולד, וכפית נס קפה

  4. מאחדים תוך כדי קיפול את תערובת השוקולד עם הקצפת

  5. שופכים את התערובת לכוסות עם כד מזיגה עד גובה 1/2 כוס. מכניסים את הכוסות למקרר לשעה

  6. מוס קפוצינו :

  7. מקציפים את כל המרכיבים לקצף יציב. מכניסים את התערובת לשק זילוף ומזלפים על מוס השוקולד. אם התערובת לא מספיק סמיכה ניתן לשפוך אותה על שכבת מוס השוקולד