לןגן

עוגת בישקוטים קרה

מאת: דורית אלישע, פורסם: 29/08/2020 | 16:59
עוגת בישקוטים קרה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח 1 שמנת מתוקה להנמיך להבה ולהוסיף 200 גר שוקולד מריר לערבב עד להמסה ולהוסיף כפית נס קפה וכפית סוכר לערבב 2 דקות ולכבות הגז

  2. להוסיף חמאה ולערבב עד להמסה לצנן 5 דקות

  3. להקציף 1 שמנת מצוקה 2 כפות סוכר כוס חלב 1 אנסטנט וניל

  4. לסדר שכבה בישקוטים לטפטף מעל עם כפית 1/3 מקרם השוקולד

  5. מעל שוב בישקוטים לטפטף נס קפה

  6. למרוח 1/2 מכמות הקצפת

  7. מעל שוב בישקוטים לטפטף נס קפה

  8. ו-1/3 מקרם השוקולד מעל את הקצפת

  9. וקרם השוקולד

  10. לקישוט (לא חובה) לגרד שוקולד מריר מעל