לןגן

פרגיות אפונה ושעועית צהובה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 28/08/2020 | 13:48
פרגיות אפונה ושעועית צהובה

תקציר המתכון: הכל בסיר אחד

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נטגן את הבצל בשמן עד להזהבה

  2. נוסיף את הסילאן..כורכום ופפריקה נערבב לפתיחת תבלינים

  3. נוסיף את הפרגיות נטגנם קלות משני הצדדים ...נוסיף את האפונה השעועית חצי מכמות הכוסברה ..פלפל שחור גרוס והמים עם האבקת מרק עוף ..נוסיף את העגבניות ..נבשל מכסה סגור חצי שעה

  4. נסיר מכסה ..נפזר מעט כוסברה ונבשל ללא מכסה לעוד 10 דקות

  5. מעדן !! בהצלחה אילנית בניזרי 💕