תקציר המתכון: המנה שהולכת מצוין עם קוסקוס ,פתיתים או פסטה . כדורי בשר יוצאים רכים וטעימים במיוחד
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
1.מערבבים בשר עוף , בצל מגורד דק, ביצה, שום . מוסיפים טיפה מרק עוף או מלח, מוסיפים פלפל .
2.בסיר רחב לטגן בצל גדול קצוץ דק עד שיהיה שקוף ורך מאוד . אני כל הזמן הוספתי מיים ועירבבתי עד שנהיה רך מאוד.
3. להוסיף 2 כפות רסק עגבניות, 1 כף קטצ'ופ, 1 כפית פפריקה,
1 כף מרק עוף, כפית סוכר, פילפל שחור טחון .
מוסיפים מיים מביאים לרתיחה .
4. טועמים. אם חמוץ אז מוסיפים סוכר טיפה .
5. מגלגלים עם ידיים רטובות את הכדורים מתערובת הבשר. מכניסים אל תוך הרוטב האדום שבמחבת.
6. מוסיפים מיים רותחים עד גובה הבשר. מבשלים על אש קטנה 40 דקות .
מדי פעם הופכים את הקציצות .
הרוטב מצתמצם בסוף כמו שראיתם בתמונה הסופית.
בתאבון 🦋
טיפ 1:
לפני שהוספתי את כדורי הבשר , טחנתי את הרוטב האדום עם בלנדר מוט. הילדים שלי לא אוהבים להרגיש את חתיכות הבצל במאכלים.
טיפ 2:
אפשר אחרי שטיגנתם את הבצל בשלב שהוא נהיה רך ושקוף להוסיף גזר מגורד הכי דק שאפשר. יוסיף מתיקות וצבע כתום לרוטב .