לןגן

קציצות ברוטב חמוץ-מתוק Тефтельки

מאת: לודמילה קופסטייטיס קושניר, פורסם: 28/08/2020 | 12:03
קציצות ברוטב חמוץ-מתוק Тефтельки

תקציר המתכון: המנה שהולכת מצוין עם קוסקוס ,פתיתים או פסטה . כדורי בשר יוצאים רכים וטעימים במיוחד

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1.מערבבים בשר עוף , בצל מגורד דק, ביצה, שום . מוסיפים טיפה מרק עוף או מלח, מוסיפים פלפל .

  2. 2.בסיר רחב לטגן בצל גדול קצוץ דק עד שיהיה שקוף ורך מאוד . אני כל הזמן הוספתי מיים ועירבבתי עד שנהיה רך מאוד.

  3. 3. להוסיף 2 כפות רסק עגבניות, 1 כף קטצ'ופ, 1 כפית פפריקה,

  4. 1 כף מרק עוף, כפית סוכר, פילפל שחור טחון .

  5. מוסיפים מיים מביאים לרתיחה .

  6. 4. טועמים. אם חמוץ אז מוסיפים סוכר טיפה .

  7. 5. מגלגלים עם ידיים רטובות את הכדורים מתערובת הבשר. מכניסים אל תוך הרוטב האדום שבמחבת.

  8. 6. מוסיפים מיים רותחים עד גובה הבשר. מבשלים על אש קטנה 40 דקות .

  9. מדי פעם הופכים את הקציצות .

  10. הרוטב מצתמצם בסוף כמו שראיתם בתמונה הסופית.

  11. בתאבון 🦋

  12. טיפ 1:

  13. לפני שהוספתי את כדורי הבשר , טחנתי את הרוטב האדום עם בלנדר מוט. הילדים שלי לא אוהבים להרגיש את חתיכות הבצל במאכלים.

  14. טיפ 2:

  15. אפשר אחרי שטיגנתם את הבצל בשלב שהוא נהיה רך ושקוף להוסיף גזר מגורד הכי דק שאפשר. יוסיף מתיקות וצבע כתום לרוטב .