לןגן

עוגת תפוזים סולת וקוקוס עסיסית במיוחד

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 28/08/2020 | 06:57
עוגת תפוזים סולת  וקוקוס  עסיסית במיוחד

תקציר המתכון: טעים וקל להכנה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מקציפים את הביצים והסוכר עד לקבלת קצף בהיר

  2. 2) מורידים מהירות המיקסר ומוסיפים את הנוזלים ,אבקת אפייה קוקוס קמח וסולת בהדרגה וממשיכים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים המצרכים

  3. 3) יוצקים את הבלילה לתבנית בקוטר 26 ס"מ

  4. ואופים חום בינוני 180 מעלות כ 45 עד 50 דק או עד שקיסם יוצא נקי.

  5. מקררים ומפזרים מעט אבקת סוכר אבל לא חובה