קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מנקים את חזות העוף וחותכים לקוביות.
מוסיפים 5 כפות שמן ואת כל התבלינים, מערבבים היטב ומניחים בצד.
חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים ב- 5 כפות שמן חם עד לגוון צהבהב.
מוסיפים את חזה העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ- 3 דקות על אש גבוהה ועוד 5 דקות על אש נמוכה.
בודקים שחזה העוף עשוי היטב ומסירים מהאש. חשוב לא לטגן יותר מדי, אלא רק עד מצב של עשייה על מנת שלא לייבש את חזה העוף ולשמור על עסיסיותו והרי לכם ארוחת חזה עוף עם בצל טעימה וקלה להכנה.