לןגן

קובה חמוסטה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 26/08/2020 | 20:12
קובה חמוסטה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למעטפת

למילוי לערבב טוב

למרק

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם שמן עד שיזהיב להוסיף את הסלרי והסלק לטגן כ-10 דקות

  2. להוסיף ליטר וחצי מים לתבל

  3. ולהביא לרתיחה

  4. עם ידיים רטובות לשטח על כף היד מעט מהבצק לשים במרכז בשר ולסגור היטב

  5. לזרוק לסיר המרק

  6. לבשל כ-40 דקות על אש נמוכה

  7. בהצלחה נועם זיגדון 💞