קובה חמוסטה
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 26/08/2020 | 20:12
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
*קובה חמוסטה*
-
הכמות גדולה
-
אפשר לעשות רבע או חצי מהכמות
למעטפת
-
1 ק"ג סולת
-
1 כף מלח
-
1/2 כפית כורכום
-
3 כוסות מים חד פעמי חמה
-
2 כפות שמן
-
לערבב לבצק אחיד להניח בצד לספיגת נוזלים
למילוי לערבב טוב
-
1 ק"ג בשר טחון
-
2 בצלים קצוצים דק
-
3 גבעולי כרפס קצוצים דק
-
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה דק
-
פלפל שחור
-
בהרט
-
מלח
למרק
-
1 בצל גדול חצוי ופרוס דק
-
חבילה עלי סלק ירוק (מנגולד) קצוץ גס
-
3 גבעולים כרפס כולל העלים קצוץ גס
-
4 שיני שום פרוס דק
-
מיץ מלימון 1
-
פלפל שחור
-
כורכום
-
מים
-
שמן
-
מלח
אופן הכנה
-
לטגן את הבצל עם שמן עד שיזהיב להוסיף את הסלרי והסלק לטגן כ-10 דקות
-
להוסיף ליטר וחצי מים לתבל
-
ולהביא לרתיחה
-
עם ידיים רטובות לשטח על כף היד מעט מהבצק לשים במרכז בשר ולסגור היטב
-
לזרוק לסיר המרק
-
לבשל כ-40 דקות על אש נמוכה
-
בהצלחה נועם זיגדון 💞