תקציר המתכון: מתכון מהיר וקל אפשר להכין עם כל סוג של ירק שיש בבית
קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בקערה שמים קמח, יוגורט, ביצה ומלח ומערבבים מוסיפים אבקת אפיה וחלב מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
בקערה נוספת שמים את כל הירקות מתבלים במלח ושמן זית.
מרפדים תבנית עגולה בניר פרגמנט שופכים חלק מהבלילה ומיישרים שמים את כל הירק הקצוץ ומכסים ביתרת הבלילה מישרים, מורחים בביצה טרופה ואופים בחום של 190 מעלות בערך שעה.