לןגן

ספגטי בולונז מיוחד גם לילדים

מאת: לודמילה קופסטייטיס קושניר, פורסם: 24/08/2020 | 17:56
ספגטי בולונז מיוחד גם לילדים

תקציר המתכון: המתכון הקלאסי עם הביצוע שמתאים לילדים (ירקות חתוכים ומגורדים היטב ) .

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת גדולה מחממים שמן קנולה מעורבב עם שמן זית . בערך 1/4 כוס.

  2. מוסיפים את כל הירקות .

  3. מכסים ומבשלים 10 דקות.

  4. כאשר כל הירקות רכים מ6סיפים את הבשר . מפוררים אותו ומערבבים היטב . מבשלים עד שהבשר משנה את צבעו.

  5. מוסיפים עגבניות והרסק. מערבבים . מכסים .

  6. מבשלעם 3 דקות

  7. מוסיפים את כל התבלינים חוץ ממלח.

  8. המלח מוסיפים ממש בסוף כאשר הכל כמעט מוכן ורך מספיק .

  9. במקביל בסיר גדול במיים רוטחים עם כפית מלח מבשלים ספגטי -בערך 8 דקות או לפי הוראות היצרן .

  10. כאשר הבשר ועגבניות רכים מוסיפים מלח וטועמים.

  11. אם חמוץ או מלוח מוסיפים סוכר.

  12. מרכיבים מנה על הצלחת.

  13. מקשטים עם פטרוזיליה ובזיליקום.

  14. בתאבון ♥️