תקציר המתכון: המתכון הקלאסי עם הביצוע שמתאים לילדים (ירקות חתוכים ומגורדים היטב ) .
קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
במחבת גדולה מחממים שמן קנולה מעורבב עם שמן זית . בערך 1/4 כוס.
מוסיפים את כל הירקות .
מכסים ומבשלים 10 דקות.
כאשר כל הירקות רכים מ6סיפים את הבשר . מפוררים אותו ומערבבים היטב . מבשלים עד שהבשר משנה את צבעו.
מוסיפים עגבניות והרסק. מערבבים . מכסים .
מבשלעם 3 דקות
מוסיפים את כל התבלינים חוץ ממלח.
המלח מוסיפים ממש בסוף כאשר הכל כמעט מוכן ורך מספיק .
במקביל בסיר גדול במיים רוטחים עם כפית מלח מבשלים ספגטי -בערך 8 דקות או לפי הוראות היצרן .
כאשר הבשר ועגבניות רכים מוסיפים מלח וטועמים.
אם חמוץ או מלוח מוסיפים סוכר.
מרכיבים מנה על הצלחת.
מקשטים עם פטרוזיליה ובזיליקום.
בתאבון ♥️