לןגן

מקלות פרמז'ן

מאת: אורית לוי, פורסם: 23/08/2020 | 16:01
מקלות פרמז'ן

תקציר המתכון: כמה קל - ככה ממכר ♥

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנה:

  2. מחממים תנור 180 מעלות

  3. על משטח עבודה מקומח פותחים את גליל הבצק ומרדדים מעט עם מערוך.

  4. בקערית טורפים את הביצים ומברישים חצי מהבצק, מפזרים מעט פרמז'ן וצהובה מגוררת ומהדקים מעט.

  5. עליו מניחים את החצי השני.

  6. מברישים את הבצק ומפזרים עליו חופן מתערובת הגבינות. מהדקים היטב עם הידיים והופכים את הבצק בעדינות.

  7. מברישים על החצי השני של הבצק העליון את הביצים הטרופות ומפזרים את יתרת הגבינות ומעט מלח גס.

  8. מהדקים עם הידיים.

  9. חותכים עם גלגלת פיצה או סכין חדה רצועות מהבצק ברוחב 3 ס''מ בערך.

  10. מגלגלים כל רצועה לספירלה ומניחים על נייר אפייה בתבנית.

  11. אופים 25-30 דק' עד השחמה וטורפים ♥