לןגן

תפו"א 🥔מוקרם פרווה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 20/08/2020 | 21:26
תפו"א 🥔מוקרם פרווה

תקציר המתכון: טעים טעים😋😋😋

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנה

  1. 1) מקלפים תפו"א ומבשלים אותם עד

  2. 70% בישול

  3. 2) חותכים אותם לפרוסות ומניחים בתבנית פיירקס

  4. 3)שמים בכלי את המיונז,חרדל,מרק בצל ומים מערבבים היטב ושופכים על פני התבנים שיכסה שיכסה את כל התפו"א

  5. 4)ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 25 דק